De jaarlijkse Herbalife vakantie

Als je hem verdient, dan krijg je hem

Herbalife heeft twee sterke poten:
1) De producten
2) Het netwerkmarketing systeem

Producten
De voedingsproducten zijn eerste klas producten die geweldige resultaten laten zien.
De combinatie tussen High tech voeding en de Chinese kruidenleer zorgt ervoor dat mensen hampier en healthyer kunnen worden.

Het netwerkMarketingSysteem
Niet te verwarren met een piramidesysteem. Het netwerkmarketingsysteem is een van de oudste bekende systemen op deze aarde en wat een leuk gegeven is voor de mensen die er moeite mee hebben (meestal vooroordelen) is dat er heel veel gewone dagelijkse producten op dezelfde manier aan de man gebracht worden. Herbalife heeft een netwerkmarketingsysteem waarin als je niet werkt je ook niets verdient.

De combinatie van de twee kwalitatief zeer hoogwaardige poten kan ervoor zorgen dat als je het goed doet, je ook goed ontmoet. Namelijk: De jaarlijkse Herbalife vakantie.
Mei-Juni 2018 zijn we naar Tenerif geweest waar we huisden in het Hard Rock Hotel. Natuurlijk geheel verzorgd en erg gezellig.

We zijn lekker op pad geweest naar het noorden van het eiland en ook naar de vulkaan, de Teide. Het is een prachtig eiland zowel in het noorden als in het zuiden. Je kunt je echt wel vermaken op dit eiland. Er is genoeg te zien.

Voor herhaling vatbaar dus op naar volgend jaar.
Dank je wel Herbalife.

Loading...